Prebenjamí B

PREBENJAMIN B 0-6 SANT CELONI

Bon partit dels prebenjamins davant la visita del líder. La primera part es va acabar amb un resultat de 0 a 2. Els nois van treballar molt bé.

Al final del partit, el resultat va ser de 0 a 6. Però els nois van fer un gran partit i poc a poc estan agafant ritme.

Seguirem treballant.

Guillem i Fernando

 

 

ESCOLA PÌA 2-4 PREBENJAMIN B

Bona victòria del nostre prebenjamin B, que poc a poc van agafant la dinàmica, ja que molts són de primer any i alguns no han jugat mai.

En el minut 4 L’Arnau va fer el 0 a 1. Llavors, en el minut 12 l’Eudald va posar el 0 a 2. El 0 a 3 ho va posar l’Arnau. Després en el minut 24, l’Alejo va fer el 0 a 4. El partit ja estava de la nostra part. Després ens van ficar dos gols  de dos jugades el 1 a 4 i el 2 a 4, però el partit va ser nostre.

L'important és que els nens passin bé i si guanyen algun partit més encara.

Seguirem treballant

 

Guillem i fernando

                     PREBENJAMIN B 1 CANOVELLES B 1
Gran partit del nostre prebenjamí B. Abans d’acabar els primers 10 minuts, una jugada del Canovelles va tocar a l’Arnau i es va introduir en la nostra porteria.

En el minut 14, l’Arnau va empatar el partit.

Durant tot el partit els nois van lluitar fins al final.

Felicitats a tots pel punt obtingut.

Bon treball i seguirem treballant.

Fernando

 

 

STA PERPETUA 10-0 PREBENJAMIN B

Partit complicat del nostre pre-benjamí B. Amb jugadors que ja estan acostumats a jugar junts i posicionar-se al camp i tot això ha portat que ens fiquessin molts gols.

Però nosaltres, com sempre dic, hem de seguir treballant

Fernando i Guillem

 

PREBENJAMIN B 1-4 LLERONA B

Bon partit del nostre pre-benjamí B, però al final no va poder ser. Tots estan començant i es nota que s'ha de treballar encara una mica més. De moment, els nois s'ho passen bé i fan esport. A poc a poc, els anirem posant una mica el futbol en les seves petites botes.

Fernando y Guillem