BENJAMÍ A (1) - (0) PARETS B

Sense cap mena de dubte, el millor partit que portem en tota la temporada, i no per la victòria, sinó pel bon joc realitzat en tot el partit, que finalment, amb un gol a l'últim sospir ens va donar la victòria.

El primer quart, els locals vam sortir amb una actitud immillorable, conscients de que si volíem competir s'havien de fer les coses treballades als entrenaments, sobretot la pressió després de perdre la pilota. Això últim va sortir quasi bé perfecte.

Al segon quart, no es va baixar el ritme i fruit d'una gran circulació de pilota en camp contrari, van arribar les ocasions, que no culminaven. Si se li ha de posar un però en aquest equip és la falta de GOL. Tot i això, els nens no es van desanimar i van seguir competint.

Ja a la segona part, la tònica era la mateixa: el Vilanova dominant i el Sant Celoni esperant algun contraatac que li permetés connectar amb el seu punta, físicament molt potent, que avisava de tan en tan. Malgrat els esporàdics atacs dels visitants, la mentalitat defensiva de l'equip,  mitjançant una gran pressió nostre, va ser la idònia. 

Arribant a l'últim quart amb el marcador de 0-0, el Sant Celoni va estirar les seves línies i el partit es va convertir en un "corre-calles" típic de Futbol 7, que l'aficionat disfruta molt, però que els entrenadors procurem que no passi. A l’última jugada del partit, el Lluc va marcar un gol de falta directa, que feia esclatar d'eufòria el Municipal de Vilanova del Vallès.

Ens agradaria destacar la gran actuació de tot l'equip, però en concret de l'Iker, el nostre porter, que gràcies a ell i a tot l'equip, vam poder deixar la porteria a 0 per primer cop en aquest any. S'ha de seguir aquesta línia, i no caure en l'equivocació de la relaxació per la victòria. "Ni abans per perdre érem els pitjors, ni ara per guanyar som els millors". FELICITATS EQUIP!

 

Aleix Colom i Arnau Forné