Benjamí A

Escola de Futbol Mataró "E" 1-9 Benjamí "A"

Partido de la tercera jornada de liga que nos llevaba a visitar el campo de la Escola Futbol Mataró. Fue un partido donde se dominó bastante al rival pese a no estar bien en el campo lo que nos llevó a conseguir un resultado abultado de 1 a 9 a favor.

El partido empezaba con un ataque del Mataró que pablo pudo para fácilmente, a partir de ahí fue un monólogo constante de ataques nuestros, pero como viendo siendo costumbre en todos los partidos, llegamos y no finalizamos.

Entre los dos primeros cuartos, se llegaron a dar 4 palos y hasta en dos ocasiones un defensa rival despejaba la pelota sobre la misma línea de gol. Y cuando parecía que nos íbamos a ir con el empate a 0 a la media parte, un pase al hueco dejaba  solo a Eidan que llegaba a meter la puntera de la bota instantes antes de que llegara el portero y conseguíamos el 0 a 1, merecido por las ocasiones pero no por el juego.

A partir de ahí, los dos últimos cuartos, con un equipo demasiado volcado al ataque y descolocado en tareas defensivas, haría que el Mataró tuviera alguna contra que otra cosa que, después de dos goles de Quim,  hizo que marcara un gol poniendo el 1 a 3.

Finalmente, en el último cuarto, con una buena presión de los delanteros se marcarían seis goles más, uno de Eidan, dos de Arnau, dos de Xavier i uno de Martí que pondrían el 1 a 9 definitivo.

Partido que nos sirve para ver que tenemos bastantes aspectos para mejorar, aun así, felicidades a los jugadores por la victoria, pero hay que continuar trabajando.

Joan Gil i Adrià Hernàndez

BENJAMI A (3) - (1) MOLLETENSE

Molt bon partit de tot l'equip en línies generals, que segueix amb la bona dinàmica de joc i resultats d'aquests últims dos mesos. El resultat, curt, ja que vam generar moltíssimes ocasions.

El partit va començar amb el rival esperant a zona 2, i els locals amb paciència circulant i arribant a porteria amb facilitats. La pressió que efectuàvem feia que la Molletense no sabés que fer amb la pilota.

A la mitja part 2-0 a favor i domini total. A la represa, mateixa tònica: un Vilanova dominador i una Molletense, que tot i estar amb 7 punts més que nosaltres a la classificació no va donar sensació de perill fins al final del partit.

Resultat final de 3-1. La dinàmica és bona i els jugadors s'ho estan guanyant a la força el dret de creure i salvar la categoria. M'agradaria destacar el gest del Guillem Rovira, que tot i estar malalt va venir a veure'ns i a ajudar a l'equip en tot moment.

Som-hi nois!!

Aleix Colom i Arnau Forné

BENJAMÍ A (2) - (2) AT. VALLÈS

Molt bon partit del nostre Benjamí A que un altre cop fa mèrits per endur-se els tres punts, i que aquests s'escapen en els instants finals de partit.

Una molt bona primera part, on amb només un error de sortida de pilota (que malauradament va costar el gol) va fer que els visitants s’acostessin amb perill minuciosament. Per lo altre, domini absolut dels locals, superant amb facilitat les línies de pressió rival, però que una vegada més ens costa molt culminar les jugades. Resultat al descans de 2-1.

Al tercer quart, el At. Vallès va tirar les línies endavant, però nosaltres no ens vam tirar endarrere i fruit de la bona circulació de pilota vam poder fer més gran la diferència i sentenciar el partit. Un cop més, però, vam donar vida al rival, que en l’última jugada del partit ens van fer el gol de l'empat, després de dues mans clares del jugador visitant.

Malgrat tot, el punt el podrem fer bo o no la setmana que ve (17/02) contra un rival de mitja taula com és el Montcada. S'ha de seguir treballant igual, que tard o d'hora nosaltres tindrem la sort de cara i ens ajudarà a encadenar victòries consecutives.

Donar les gràcies al PABLO OSORIO del Benjamí B que va venir de porter i, juntament amb el nostre porter, l'IKER, van fer un partidàs! GRÀCIES I FELICITATS A TOTS!.

Aleix i Arnau

LES FRANQUESES "A" (2) - (1) BENJAMÍ A

Resultat enganyós el d'aquesta setmana, ja que tot i generar més ocasions i oferir una proposta atrevida, no ens vam emportar cap premi de Les Franqueses.

L'equip va sortir a competir, però no igual de concentrat que la setmana passada i això ens va fer generar algunes imprecisions en l'última passada, l'últim control... Els locals es van adelantar amb una falta indirecta des del mig del camp, que malauradament el nostre porter no va poder aturar.

Tot i jugar amb el marcador advers, els nostres no van deixar de fer allò que saben, que és jugar molt bé a futbol. Sempre construint des del darrere i finalitzant alguna jugada amb perill. La primera part va acabar amb el marcador de 1-0.

A la segona part, va ser quan el domini vilanoví es va reflexar en les ocasions més clares i és que en el tercer quart, els visitants no van donar opció als atacs rivals.

Finalment a l'últim quart, quan només havíem jugat 10'', vam empatar el partit amb una pèrdua de les Franqueses en la seva àrea que Pablo va aprofitar molt bé. Tot i això, l'equip no es conformava amb la victòria, i va seguir provant-ho. Amb un  error col·lectiu de la defensa vam encaixar el 2-1 quan només faltava 1'. Però lluny de baixar els braços, vam tenir dos ocasions claríssimes en 1' que podrien haver fet enviar els 3 punts cap a Vilanova.

S'ha de seguir treballant, que jugant així i competint d'aquesta manera, n'estem segurs que les victòries arribaran.

BENJAMÍ A (1) - (0) PARETS B

Sense cap mena de dubte, el millor partit que portem en tota la temporada, i no per la victòria, sinó pel bon joc realitzat en tot el partit, que finalment, amb un gol a l'últim sospir ens va donar la victòria.

El primer quart, els locals vam sortir amb una actitud immillorable, conscients de que si volíem competir s'havien de fer les coses treballades als entrenaments, sobretot la pressió després de perdre la pilota. Això últim va sortir quasi bé perfecte.

Al segon quart, no es va baixar el ritme i fruit d'una gran circulació de pilota en camp contrari, van arribar les ocasions, que no culminaven. Si se li ha de posar un però en aquest equip és la falta de GOL. Tot i això, els nens no es van desanimar i van seguir competint.

Ja a la segona part, la tònica era la mateixa: el Vilanova dominant i el Sant Celoni esperant algun contraatac que li permetés connectar amb el seu punta, físicament molt potent, que avisava de tan en tan. Malgrat els esporàdics atacs dels visitants, la mentalitat defensiva de l'equip,  mitjançant una gran pressió nostre, va ser la idònia.

Arribant a l'últim quart amb el marcador de 0-0, el Sant Celoni va estirar les seves línies i el partit es va convertir en un "corre-calles" típic de Futbol 7, que l'aficionat disfruta molt, però que els entrenadors procurem que no passi. A l’última jugada del partit, el Lluc va marcar un gol de falta directa, que feia esclatar d'eufòria el Municipal de Vilanova del Vallès.

Ens agradaria destacar la gran actuació de tot l'equip, però en concret de l'Iker, el nostre porter, que gràcies a ell i a tot l'equip, vam poder deixar la porteria a 0 per primer cop en aquest any. S'ha de seguir aquesta línia, i no caure en l'equivocació de la relaxació per la victòria. "Ni abans per perdre érem els pitjors, ni ara per guanyar som els millors". FELICITATS EQUIP!