INFANTIL B 0-1 UNIF.STA.PERPETUA

Partit molt igualat on el més normal hagués estat un empat, però sense xutar a porteria no podem pretendre puntuar contra un equip que va de menys a més i esta en una molt bona dinàmica de resultats.

La primera part va estar molt igualada, cap dels dos equips feia ocasions clares de gol i el joc estava concentrat al migcamp, però en un parell d’accions els visitants van estar a punt d’avançar-se.

La segona part va canviar totalment, l’equip local va perdre aquell control de pilota que el caracteritza i va aprofitar-ho l’equip local, als pocs minuts de començar aquest temps els visitants van aprofitar la mala col·locació del nostre porter per posar-se per davant. Aquest resultat seria el definitiu i l’equip no podria ocasionar cap perill als visitants que van fer un gran treball defensiu.

Analitzarem totes les errades comeses aquest partit i intentarem que no es repeteixin, per aconseguir no entrebancar-nos amb la mateixa pedra.

Equip: Andreu, Lluis, Fernandez, Roger, Oriol, Martin, Teixi, Aleix, Quim, Ruiz, Eric, Lluc, Dani, Albert, Manel i Rafa.

 

Arià Puig i Gerard Rabassa