INFANTIL B 2-2 C.F.PALAU SOLITA I PLEGAMANS

Resultat que acaba amb empat, però els visitants van ser infinitivament superiors, però els xavals van fer un gran esforç i van treure un partit molt complicat.

El partit va tenir un parell de trams ven diferenciats, la primera part on el Vilanova va dominar els primers 15 minuts i la resta de minuts van ser de domini total del visitant que va aprofitar per donar la volta al marcador, ja que als primers minuts en Quim va posar per davant a l’equip. Els últims minuts l’equip va pecar de falta d’intensitat i un pel tou a darrere va afavorir a que els visitants agafessin avantatge.

La segona part va tenir el mateix guio que la primera però amb els papers canviats un Palau bolcat els primers minuts, on no podíem reconèixer el joc dels nostres nois, però els últims minuts, després d’emprenyar-se un parell de jugadors amb pes a l’equip van donar la intensitat necessària per poder empatar el partit i fins i tot tenint un parell de jugades al final per guanyar el partit.

Esperem que aquesta intensitat segueixi el mateix camí ascendent i el següent partit puguem gaudir de més minuts amb aquesta i tornar a guanyar tres puntets.

Gracies a la col·laboració aquest cap de setmana dels alevins Ethan, Rafa, Lluc i Dani.

Equip: Andreu, Lluis, Fernandez, Dani, German, Teixi, Roger, Aleix, Oriol, Quim, Albert, Martin, Rafa, Lluc i Ethan.

 

Gerard Rabassa i Arià Puig