ESCOLA F.BASE SENTMENAT 1-2 INFANTIL B

 

Tornada de festes, on l’equip li costa entrar en dinàmica competitiva, tot i que la setmana d’entrenaments ha estat de les millors.

Aquesta aturada de lliga ens ha perjudicat una mica, ja que hem perdut la bona dinàmica de joc que teníem al 2016, però l’equip ha sabut refer-se molt bé i a la segona part ha donat la cara.

Una primera part on l’equip no es trobava còmode i no sabia com jugar a l’equip local que ha desplegat un gran joc i no ha deixat en cap moment que provessin el porter contrari. Ara sense trobar-se l’equip al camp ha fet un gran treball defensiu i no ha encaixat cap gol. La primera part marxa al descans amb un empat a 0 merescut per ambdós equips.

La segona part canvia per complert i arriben les ocasions, es nota que l’equip comença a entrar en dinàmica i arriba el primer gol, després d’una jugada on hi ha una sèrie de rebots dins de l’àrea, acaba amb una centrada de l’Albert al segona pal que rematarà en Guillem de fora acrobàtica superant al porter que estava molt ben col·locat, però el xut és imparable. L’equip va notar l’esforç fet fins al moment i va fa un pas enrere provocant així que l’equip local tingues més ocasions de gol. En algunes ocasions l’Andreu treu com pot les pilotes fora, però en una ocasió on l’equip esta massa tou ho aprofiten els locals per batre’l per baix empatant el partit.

Quan tothom donava per bo l’empat va arribar el gol visitant, però no ho esperava ningú ja que arriba després d’una jugada de corner on no surt res bé, però la pilota arriba a segon pal on estava en Fontanals que remata a porteria buida al pal, el rebot es passeja per la línia i acaba sent empentada pel Quim quan ja la treia un jugador sota pals.

Gran segona part on el partit va tornar-se una mica boig, però l’equip va saber guanyar-se el migcamp i entrar novament en dinàmica de competició, però si vol seguir amb la mateixa dinàmica ha de millorar moltes coses.

Dona les gracies a tots els jugadors que  ens han ajudar aquest cap de setmana, en especial al Quim Gomez, jugador Alevi.

Equip: Andreu, Guillem, Lluis, Balboa, Fernandez, Fontanals, Pablo, Oriol, Manel, Quim, Martin, Eric Rodriguez, Quim Gomez, Albert i German.

Gerard Rabassa i Arià Puig