C.D. LA LLAGOSTA 0-7 INFANTIL B

Iniciem la temporada amb un gran partit en un camp complicat, on podem veure moments de molt bon joc i sobretot com l'equip hi ha sabut refer-se davant de les adversitats, ja que nomes començar la segona part, l'equip s'ha quedat amb un home menys.
Els primers minuts de partit l'equip local tenia massa comoditat a l'hora de sortir amb la pilota jugada, això va fer que arribessin al nostre camp ràpid i amb avantatge per crear el seu joc, però quan l'equip visitant va fer un pas endavant va crear molts problemes als locals. En una d'aquestes ocasions i després de recuperar una pilota a camp contrari una gran jugada d'en Quim que deixa una assistència perfecte, perquè en Bernat poses per davant en el marcador als grocs i negres. Més tard arribaria el 2-0 transformat per l'assistent del primer.
A l'inici de la segona part La Llagosta va fer un pas endavant, això va fer que ens sorprenguessin en una ocasió, plantant-se davant del porter, però el davanter seria travat pel nostre defensor que posteriorment seria expulsat, ja que l'ocasió era clara. L'equip tot i estar amb un home menys va reaccionar molt bé i valents van fer un pas endavant i pocs minuts després va arribar el 3-0 en pròpia porta. A partir d'aquí l'equip va tenir la suficient confiança per jugar la pilota una mica més pausadament i van caure un darrere l'altre. En Quim i en Bernat tornarien a repetir i tancarien la golejada l'Aleix Barba i en Guillem. Els gols de la segona part van ser d'una gran qualitat, petits detalls que han agradat molt en aquesta primera pressa de contacte amb la competició.
Encara que puguem veure una gran diferencia en el marcador, l'equip ha de continuar treballant, perquè hi ha alguns detalls que s'han de millorar i sobretot aconseguir un treball en equip més gran, ja que units no ens aturarà ningú.
Gràcies per aquest gran partit!
Equip: Andreu, Balboa, German, Fontanals, Lluis, Roger, Oriol, Bernat, Albert, Quim, Guillem, Martin, Aleix, Ramos i Manel.