C.F. RIPOLLET 3-1 INFANTIL B

55 Espectadors

Un equip infinitivament superior a nivell físic fa que el nostre equip tiri de futbol i aconsegueixi un gran resultat a nivell de treball, és a dir, que va plantar cara i va treballar de valent per millorar molts aspectes de cara al següent partit.

Només començar el partit semblava que l’equip no podia treure res positiu, perquè l’equip local per força s’enduia amb molta facilitat la pilota i els nostres jugadors no trobaven la ubicació ni el joc per poder mantenir la pilota. En pocs minuts ja perdíem i el nostre porter va treballar de valent per no encaixar més gols. A mida que passaven els minuts l’equip millorava, treballant la sortida de pilota, a vegades amb excés de risc, però com era un partit amistós es volia treballar. A la mitja part van marxar els equips al vestuari amb el resultat 0-1.

La segona part els nostres jugadors van poder fer un pas endavant i a conseqüència d’això va arribar el gol del empat, després d’un gran contraatac finalitzat entre en Quim i en Martin. L’equip físicament va aguantar molt bé, però els últims minuts va anar reculant i va rebre un parell de gols més.

Felicitar a l’equip pel bon treball a nivell constructiu i sortida de pilota, però ha de millorar a nivell de contundència, s’ha d’entrar més fort i sobretot no tenir por, demostrat va quedar quan van pressionar una mica al contrari.

Per últim destacar que vam estar molt ben atesos per part dels locals i que en cap moment ens va faltar de res, quan ells vinguin al nostre camp tampoc els hi faltarà de res i seran molt benvinguts.

Equip: Andreu, Balboa, Fernández, Teixi, Lluis, German, Manel, Oriol, Roger, Aleix, Quim, Bernat, Martin i Fontanals.