JUVENIL A  3-1 STA. EULÀLIA

Primer partit de lliga i primera victòria.

No va ser un bon partit. La primera part vam estar completament desconnectats. Només vàrem crear una oportunitat, molt clara, i vam deixar mols espais a darrere que van fer que encaixéssim un gol i alguna oportunitat més en contra.

La segona part va ser completament diferent. Sense acabar de jugar bé, al menys dominàvem el joc, ells no ens creaven perill i el partit es jugava al seu camp. Així, en 3 minuts, del 67 al 70, vam donar-li la volta al marcador. El partit va continuar sense massa futbol, moltes aturades i poc joc. A 10 minuts pel final el definitiu 3-1 va tancar el partit.

Sempre es bo començar guanyant però la lliga es molt llarga i si fent més partits com aquest segur que més de un el perdrem. Hem de tenir clar quin volem que sigui el nostre objectiu i fer els sacrificis necessaris per assolir-lo.