ESCOLA PÍA 3-2 JUVENIL A

Mal partit del nostre juvenil. Malgrat que sabíem de les dificultats que ens  podia presentar aquest equip, no vàrem estar a la alçada que requeria el partit.

L’Escola Pia es un equip molt intens que aprofita les dimensions del seu camp (hauria de estar prohibit jugar en camps tant petits) per fer el seu  joc. Pressió total, pilota a seguir i aprofitar les errades del rival. I nosaltres no vam saber jugar a això, sobre tot a la primera part.

En tot el partit no van haver mes de tres passades seguides per cap dels dos equips, ells perquè no volien i nosaltres perquè no podíem. Tres errades individuals nostres molt clares van fer que al principi de la segona part el resultat fos de 3-0.

A mitat de la segona part una jugada discutible al mig  del camp va acabar amb l’expulsió de un jugador per part de cada equip i això, sense cap mena de dubte, ens va beneficiar. Jugant 10 contra 10 hi havien mes espais i van començar a arribar les oportunitats i els dos gols, que per desgracia no van ser suficients per donar-li la volta al marcador.

Derrota justa pèls nostres mèrits. Si volem estar a dalt hem de ser mes intensos els 90 minuts, no serveix jugar només les segones parts. Un altre tema a controlar son les expulsions. Hem de ser intensos en el joc, no quan la pilota esta parada o parlant amb el àrbitre i els contraris.