Prebenjamí A

PREBENJAMÍ A  0 - 12  GRANOLLERS

Aquet cap de setmana hem jugat contra el Granollers, possiblement el millor equip de la lliga.

Hem començat molt bé, i hem fet dos primers quarts molt correctes en els que només hem encaixat dos gols per quart. Estàvem jugant bé, intensos i amb alguna ocasió, però la superioritat del rival era molt gran. Als dos últims quarts ens hem vingut avall i l’ equip rival ho ha aprofitat molt bé.

Ha sigut un partit d’ una lliga a la que no podem aspirar, tenien sobretot un nen molt bo, tant que l’ any que ve se l’ emporta el barça. Nosaltres hem de seguir treballant els pocs dies que queden per preparar-nos lo millor possible per l any que ve.

David González Domènech

MOLLETENSE 7-0 PREBENJAMI A

El cap de setmana passat vam anar al camp del Molletense , el líder, equip que només ha perdut una vegada i va ser contra els segons i portaven només setze gols en contra i mes de cent a favor.

Tot i que no vam anar amb l’equip al complert, vam fer una gran primera part on en el primer quart no van ser capaços de marcar-nos, degut a una gran intensitat i una gran col·locació. En el segon quart ens varen marcar dos. Ens vam plantar en la mitja part amb un 2-0 en contra però satisfets per la intensitat,col·locació i joc. Però l’inevitable va passar en la segona meitat on també gracies al seu potencial físic ens van marcar  quatre gols.

Cal destacar el partit de tot l’equip  tot i el resultat no desanimar-se i lluitant tot el partit. Hem de continuar treballant per millorar dia a dia.

Sergi Ramírez

PREBENJAMÍ A  1 - 7  LA TORRETA

Aquet cap de setmana hem jugat contra la Torreta, un partit molt dolent que es millor oblidar...

Hem començat dormits, sense saber ben be el que fer, sense ambició, i ens han passat per sobre. Ens han marcat gols amb fortuna, de rebots i pals, però no val com excusa, ja que la derrota es mes que merescuda. Hem encaixat 7 gols i al final Tomàs ha aconseguit fer-ne un, al final del partit hem millorat una mica.

Aquest cap de setmana juguem contra el Molletense, els primers, tractarem de fer-ho el millor possible, intentant estar en tot moment concentrats. Segur que si ens ho proposem, podem treure un gran partit, amb el nou mètode de joc que estem intentant jugar.

PREBENJAMÍ A  1 - 3  MOLLET

Aquet cap de setmana hem jugat contra el Mollet, un partit en el que no han sortit las coses com s’ esperava.

Hem començat jugant bé y fent alguna que altre jugada bona, però com sempre, un error defensiu significa encaixar un gol, doncs aquest cap de setmana n’en vam cometre quatre y n’en vam encaixar tres. A la última part Tomàs va marcar un bon gol, però tot y les ocasions generades no va ser suficient per puntuar aquesta setmana, el Mollet es just vencedor.

Aquest partit es un punt d’ inflexió y a partir d’ ara les coses es faran diferent, provarem a jugar a partir d’ ara de la manera que creiem mes adequada per l’ aprenentatge dels nens. Intentarem que aprenguin a jugar des de la defensa, que no tinguin por a mantenir la pilota als peus, y sobretot a millorar la intensitat que hem baixat aquests últims dies.

PONIENTE 6- 0 PREBENJAMI-A

La setmana passada vam anar a jugar a camp del Poniente un partit en principi  disputat segons la graella,  ja que anàvem en la mateixa posició gairebé.

Vam començar el partit amb certa manca d’intensitat i no vam ser capaços de refer-nos i ficar-hi mes ganes.  Això va fer que el Poniente es sentis agust i pogués explotar les seves armes amb certa facilitat. El Poniente es un equip bastant sòlid, afegit que tenien un nen que resolia molt be les situacions ofensives .Això sumat a un no gaire bon partit per la nostra part va fer que el resultat final sigui el 6-0 .

No ens hem de desanimar per aquest resultat, tot i que a ningú agrada, hem de seguir treballant be en els entrenaments i els resultats ja sortiran.