Aleví A

MARTORELLES 2-10  ALEVÍ A  

El partit comença bé pel Vilanova. Els primers cinc minuts vam marcar el primer gol. La part va seguir igual i  vam seguir marcant gols. En un gol vam fer el que sempre ens deia en Ferran: fixa i divideix.

A la segona part  ells ja van començar a tirar pilotes amunt i la possessió era nostra. Vam seguir marcant gols amb bones jugades.

El partit va seguir igual però dos errors nostres ens van costar els dos gols. Va ser un bon resultat per a l’últim partit de lliga. 

 

DAVID RAMOS

ALEVÍ A 2-3 EC GRANOLLERS

Un partit que comença amb victòria del Vilanova 1-0 i que llavors baixa una mica la intensitat i el Granollers aprofita amb dos gols seguits del davanter 1-2 el tercer quart el Granollers marca el tercer 1-3 el Vilanova tot seguit el Vilanova marca el segon 2-3 el Vilanova segueix però no aconsegueix marcar el tercer gol tot i que alguna va tenir però no la va acabar en gol.

XAVI SERRANO

 

SANTA  PERPETUA 2-6 ALEVÍ A

El partit va estar bé era un partit fàcil vam jugar molt bé i vam jugar ràpid.

Vam marcar el Pablo, Martin, Bernat i el Roger l’altre equip va parar de esforçar-se.

Per això vem seguir marcant i com eram molts vam sortir molt frescos als 3er i 4rt quarts.

MARTIN MORENTE

n>

 

CARDEDEU 0-3 ALEVÍ A

Abans de començar el partit ja sabíem que no seria un partit gaire fàcil. Vam començar el partit jugant pressionant i tocant la pilota bastant bé. El Cardedeu va tindre unes quantes ocasions de falta i que per ben poc no ens van marcar. En una jugada de la primera part vam centrar al primer pal i Aleix Barba és va anticipar i va marcar guanyava el Vilanova. A la segona part vam sortir igual i bastant bé pressionant i tocant la pilota bastant bé. En una jugada de la segona part vam arribar a l’àrea tocant la pilota molt bé i en un rebot Roger va xutar i va marcar per el Vilanova el 2-0.Al tercer quart vam seguir pressionant i durant tota la part vam seguir mantenen la porteria a 0. A la quarta part vam sortir ja una miqueta més cansats però vam seguir pressionant,vam fer un xut a porteria va averi un rebot i el Lluis el va aprofitar i va fer el 3-0 definitiu per el Vilanova. 

 

ROGER BARBA

LES FRANQUESES 1 -1  ALEVÍ A

Va ser un partit molt intens , perquè eren segons contra quarts. Vam començar el partit tenint bastant la pilota,  el primer quart la possessió era una mica repartida per els dos equips, el segon quart vam començar a generar mes ocasions de gol fins que Bernat va marcar el 0-1 a favor  nostre   el tercer quart vam sortir una mica empanats i en un sac de banda   vam estar despistats a la hora de cobrir i un nen del altre equip estava sol i va marcar l’ 1-1 i el quart quart nosaltres vam apretar fins l’últim minut  la possessió estava repartida igual pels dos equips i vam acabar 1-1

ALEIX BARBA