C.D. LA LLAGOSTA 0-1 INFANTIL B

Comencem a notar que som l'equip a batre, equips molt més preparats que a la primera volta i que fan que no solucionem el partits fins als minuts finals.

La primera part va ser molt bona per part dels dos equips, l'equip local dominava amb el joc, però no arribava amb perilla la porteria visitant, només van tenir una ocasió clara de gol i van llençar-la al lateral de la xarxa, sense inquietar molt al nostre porter Sergio. Quan vam tenir una mica de control de pilota, van començar a arribar les primeres ocasions de gol, castigant els espais que deixaven laterals i centrals, en una d'aquestes l'Antonio va estar apunt de posar-nos per davant, però un defensor va treure la pilota sota pals.

La segona part va ser molt més seria i l'equip va treballar la mar de bé, deixant molt pocs espais a darrere i creant jugades de gol cada vegada més perilloses, i en l'acció que menys esperaven després d'errar un llançament de falta, en Raúl va xutar un cacau espectacular amb l'exterior del peu des de fora l'àrea que va tocar l'escaire dreta i va convertir-se en el 0-1, que ens donaria 3 punts vitals per continuar mirant amunt.

Continuarem treballant per estar més preparats que els equips rivals i arribar al partit del At.Vallès més vius que mai.

Ara ens toca pensar amb el Bellavista.

Equip: Queipo, Jordi Garrido, Raul, Arnau, Joan, Albert, Xavi, Marcel, Cuenca, Antonio, Joel, Roman, Pau Vives, Dani, Eric i Velert.