INFANTIL B 4-0 C.F.BELLAVISTA MILAN

Gran defensa un altre partit més deixant la porteria a cero i marxant de vacances de setmana santa empatats a punts amb l'At. Vallès, pròxim rival de lliga.

El partit va començar molt bé pels locals, ja que als pocs minuts ja estàvem per davant, això va fer que l'equip es relaxes, el Bellavista dones un pas endavant i poses en problemes la defensa local, però sense aconseguir el gol.

Tot el partit va tenir la mateixa dinàmica cada vegada que l'equip local feia un gol, els visitants intentaven anar endavant, però la resposta era un altre gol.

Molt bon treball de tot l'equip, que a diferencia que al partit d'anada estava més pel partit que estaven jugant, que no pas pel partit que venia la setmana següent.

Ara a descansar, gaudir de la setmana santa i quan retornem a la feina amb les piles al 100% per disputar el partit més important de la temporada.

Gracies una setmana més nois!

Equip: Sergio, Pau Vives, Jordi Garrido , Arnau, Raúl, Roman, Albert, Pau Navarro, Joan, Xavi, Marcel, Marc Velert, Joel, Antonio, Cuenca i Moreno.

 

Arià