Juvenil A

JUVENIL A  4-0  L’AMETLLA

Tercera victòria consecutiva, amb un global de 12 gols a favor i només 2 en contra, que confirma la bona dinàmica que ha agafat l’equip.

Els automatismes estan pràcticament assolits i la intensitat i el sacrifici fan que vagin arribant els bons resultats.

Partit molt tranquil davant d’un rival que va baixar el braços al rebre el segon gol.

Queda un últim esforç per tancar una més que acceptable temporada.

 

Pere Ramírez 

JUVENIL A  5-1  LLIÇÀ DE VALL

Sense cap mena de dubte el millor partit de la temporada. Amb un a mica mes de punteria, sobre tot a la primera part, el resultat podria haver estat escandalós.

Partit contra un equip que ens treu mes de 10 punts a la classificació, però que en el terreny de joc no ho va semblar. Vàrem tenir el domini total de la pilota i del ritme de joc, creant nombroses oportunitats que, o per errada nostre o per encert del porter, no van acabar en gol. La diferència de intensitat de un equip i l’altre era abismal. Ells no van crear ni una sola ocasió de gol en tota la primera part. Als descans un injust 1-0.

La segona part va continuar igual, amb la única diferència que si que vam materialitzar les oportunitats, fins arribar a fer els 5 gols. El Lliça va marcar en la única rematada a porta de tot el partit.

Felicitar a tots els jugadors pel gran partit realitzat, per la intensitat i les ganes que van posar.

No hi ha millor manera d’acabar una temporada. 

 

Pere Ramírez 

Felicidades Berta  de nuevo por la impresionante paella que nos preparaste el sábado. Y muchas gracias a todos los jugadores y familiares del juvenil por la gran velada. Por cierto no sobraron ni los pelos de las gambas.

 

JUVENIL A  2-4  LLIÇÀ D’AMUNT

Normalment, quan l’equip juga bé, acabem les cròniques felicitant-los per l’esforç. Aquesta vegada vull començar amb les felicitacions per a tots els que van estar a sobre del camp lluitant fins que no podien més, i molt especialment als dos cadets, el David i el Guillem, que van venir a ajudar-nos a cobrir les nombroses baixes que teníem, i que van fer un gran partit .

El partit es presentava molt complicat. Al fet de que ens visités  el líder invicte es sumava les sis baixes que teníem.  En el cap de tots el intentar no sortir golejats.

La primera part va començar amb el control de la pilota per part nostre, intentant que l’equip contrari tingués poques oportunitats de gol. Malgrat l’esforç per aconseguir-ho, dues errades van fer que en marquessin dos gols idèntics i acabar la primera part amb 0-2.

Havíem aguantat prou bé, però al començament de la segona part vàrem rebre dos gols més i semblava que ens vindríem a baix i que no podríem aguantar el ritme. Tot el contrari. Els vam començar a pressionar  i, traient forces de on no i eren, vàrem aconseguir els dos gols. El partit es va igualar i encara vam tenir alguna clara oportunitat per fer el tercer.

 Espectacular l’esforç i el rendiment de tots els que van jugar dissabte.

No vull acabar sense felicitar i donar les gracies a la  Berta, una vegada més, espectacular.  

Pere Ramírez

>

 

LA GARRIGA  4-0 JUVENIL A

Un altre partit mal jugat per la nostre part, sobre tot els primers 45 minuts.

Moltes errades individuals i col·lectives i la falta de tensió va fer que, a part de no crear ni una sola ocasió de gol, rebéssim tres en contra abans de la mitja part.

La segona part va canviar una mica la situació. Millor situats i amb mes intensitat vàrem poder parar els seus atacs i que el partit es jugués més en el seu camp. Tot i així fins a mitjans de la segona part no vam disparar a porta i va ser un xut llunyà.

Cal passar pàgina i continuar treballant, ja que la setmana vinent ens visita el líder i hem d’oferir una bona imatge.

 

Pere Ramírez