OLIMPIC LA GARRIGA C.F 9-0 VILANOVA DEL VALLÈS C.F

Partit marcat per les absències ja que juguem amb 7 jugadors justos, fem uns 3 primers quarts molt bons on rebem pocs gols i tenim varies ocasions de gol , finalment el cansament pasa factura i acabem golejats.

El primer quart van fer un bon treball defensiu i eviten que l'equip local pogués avançar-se al marcador mitjançant jugades col·lectives, només van poder aconseguir-ho amb un llançament de falta.  Destacar que l'equip local jugava molt bé a pilota i totes les jugades s'iniciaven amb els centrals, un dels millors equips de la lliga.

El segon quart va començar amb la mateixa dinàmica que el primer, amb un Vilanova  defensiu que deixava pocs espais darrera evitant que un dels màxims golejadors de la lliga no pogués marcar cap gol en aquest període. En aquest quart l'equip va tenir diverses ocasions però el porter local les va refusar.  El quart va acabar 3-0.

El tercer quart va ser el més igualat i on nosaltres vam tenir més oportunitats de fer un gol, però no vam poder marcar en cap moment, ja que l'equip local és un dels menys golejats i va demostrar el perquè. L'equip va treballar molt en aquests minuts i ho va pagar al final rebent una golejada que potser amb un parell de recanvis i una tàctica no tant arriscada, ja que els entrenadors vam decidir jugar amb un sol defensa per aconseguir la recompensa d'un gol per alegrar una mica als nens, però no va ser possible.

Finalment marxem golejats del camp de l'Olímpic, ens hem de quedar que els jugadors van lluitar fins que van poder i quan no van poder més l'equip va cedir i quedar-se amb els tres primers quarts que van ser bons i contra un molt bon equip.

Seguirem treballant per aconseguir que l'equip estigui més unit i formar persones.

Agraïm l'ajuda aquest cap de setmana al Manel Terrades i al Pau Vives que van venir a donar un cop de mà i es van deixar la pell.

Donar ànims al German! Operat per apendicitis i estarà un temps sense poder venir. Molta força!

Equip: Miguel, Ander, Pau, Manel, Albert, Jofre i Alex.