C.F VILANOVA DEL VALLES 2-10 U.E CANOVELLES

Venia el líder a casa i el nostre plantejament va ser massa defensiu i degut a això ho vam pagar encaixant 3 gols en els primers minuts, error per part dels entrenadors, perquè a partir del segon quart on l'equip va sortir amb un sistema més ofensiu vam aconseguir un altre joc i un altre resultat.

El primer quart l'equip a començat tancat al darrera, permetent a l'equip rival que tingues el domini total del joc. Aquest efecte es va veure demostrat amb el primer gol, ja que es d'un xut desde lluny que el nostre porter no hi pot fer res.  Tot i encaixar aquest gol no vam cambiar la forma de jugar i van anotar 2 gols més.

Durant el descans es van fer canvis, que van ajudar a l'equip a mostrar una millor cara. Vam sortit a pel partit, defensant cada jugada i no donant cap pilota per perduda. Aquest esforç es va veure compensat, ja que durant aquest quart no vam encaixar cap gol i nosaltres vam retallar distancies. Aquest quart va acabar amb el resultat de 1-0.

El tercer quart va ser bastant igualat, el Canovelles va aconseguir ampliar el marcador, però encara teníem opcions per escurçar la distancia que hi havia al marcador.

L'últim quart va seguir la mateixa tònica que la resta, però vam encaixar masses gols i ja era impossible treure un resultat positiu, però és igual el tema dels resultat perquè al marge de tot això vam poder veure alguna cosa bona. En Jofre va poder fer una de les seves fuetades i fer el 2-10. Hem de seguir treballant i esforçant-nos per tal de no encaixar tants gols.

Moltes gràcies per l'ajuda dels Germans Barba, en Roger i l'Aleix.

Equip: Eric, Alex, Jofre, Roger, Aleix, Gerard, German, Cristian i Albert