LES FRANQUESES 4-2 ALEVÍ C

Partit molt complicat, ja que l’Aleví jugava contra el tercer classificat. Ja sabíem que el rival no ens ho posaria fàcil, a l’anada ens havien guanyat 1-6.

Primer quart bastant disputat, però tenint el Vilanova la possessió de pilota i Les Franqueses les oportunitats més clares aconseguint marcar en 2 ocasions. Al segon quart seguia el mateix guió, però el Vilanova aconseguia arribar amb perill sense poder finalitzar les jugades i Les Franqueses amb poques ocasions aconseguia posar el 3-0 al descans.

El tercer quart seguia igual, fins que una falta indirecta dins l’àrea rival ens va permetre marcar el primer gol. A partir d’aquí, l’Aleví va creure en la remuntada  i a través d’una gran jugada va arribar amb el 3-2 al final del quart. Ja en l’últim quart tot semblava que es decantaria per un empat, ja que l’Aleví dominava el partit generant moltes ocasions clares de gol, però no va ser així perquè Les Franqueses va aprofitar una passada en llarg per iniciar un contraatac i posar el 4-2 definitiu al marcador.

Magnífic partit del nostre Aleví, que va realitzar un gran joc de combinació i va lluitar fins el final del partit.