ALEVÍ C 5-1 MOLLET

Partit que a priori semblava molt fàcil, degut que el rival només havia marcat 12 gols i no havia aconseguit cap punt. No va ser així ja que el contrari va sortir a jugar a per totes. Ens vàrem marcar l’objectiu de deixar la porteria a 0 i de fer un joc més associatiu que de costum.

Primer quart bastant disputat, però tenint el Vilanova la major part de la possessió de pilota. No es fins el segon quart que va aconseguir obrir el marcador. Més tard, va marcar el segon gol que deixaria el marcador amb el   2-0 al descans.

Ja en el tercer quart va ser quant el Vilanova va crear més ocasions i va realitzar millor joc, aconseguit marcar en dues ocasions i deixar el marcador al final del tercer quart en 4-0.

L’últim quart el Vilanova es va relaxar en excés i el Mollet va saber aprofitar-ho marcant un gol i deixant  al Vilanova sense poder aconseguir l’objectiu de no encaixar gols. Finalment el Vilanova aconseguiria el 5-1 definitiu, mitjançant un gran gol.

Bon partit del nostre Aleví, tot i que hem de jugar i entrenar amb la mateixa intensitat independentment del qui sigui el nostre rival.