PREBENJAMÍ B 2-2 LLINARS

Partit molt disputat, encara que no gaire vistós pel joc, en canvi, es va veure una gran intensitat i concentració del Vilanova durant tot el partit, fet que va provocar el treure un resultat positiu.

Inici de partit molt disputat on el Vilanova podia fer el seu joc, i el Llinars aprofitava la seva superioritat física per fer mal amb ràpids contraatacs. Tot i que la igualtat va ser la nota predominant, el Vilanova apretant va avançar-se en una falta lateral propera a porteria, on es va assajar el xut.

Després la tònica del partit seguia igual, però el Llinars es va avançar en el marcador en una jugada aïllada. Es va arribar al descans amb empat 1-1.

A la represa, el Llinars va agafar la batuta del joc i va tancar al Vilanova a camp propi, únicament, podent sortir amb velocitat al contraatac, en una d'aquestes jugades va arribar el 2-1 a favor del Vilanova, aprofitant un error de concentració del Llinars. Es va assolir el final del període amb 2-1 favorable al Vilanova.

Ja a l'últim quart, el Llinars seguia igual apretant i el Vilanova defensant-se amb la màxima intensitat, però l'esforç fet en el partit es notava a les cames dels jugadors del Vilanova, i la superioritat física del Llinars va fer que el Vilanova estigués tancat al seu camp tot el quart, i el Llinars creant clares ocasions que per fortuna no entraven. Però a l'última jugada del partit en un corner el Llinars va aconseguir l'empat, fent estèrils els esforços del Vilanova per endur-se la victòria.

Trèiem conclusions positives, ja que el joc de l'equip millora, tant defensiu com ofensiu, i els resultats ho confirmen, i també per l'actitud de tot l'equip en el partit que va lluitar de principi a final.