PREBENJAMI B 0-4 GUALBA

Partit que segueix la línea ascendent de l'equip, tot i la derrota, ja que es va treballar i es va mostrar un bon joc col•lectiu.

Primer quart marcat pel domini del Vilanova i la gran quantitat d'ocasions creades per tots dos equips, tot i les ocasions es va arribar al final amb 0-0.

El segon quart va seguir la tònica del primer, però el Vilanova va estar menys intens defensivament, i això va comportar que s'arribés al descans amb un injust, pel joc vist fins al moment, 0-2.

En el tercer quart el Vilanova va millorar en tots els aspectes, però es va trobar amb un mur a la porteria que va impedir que s'igualés el resultat. En una llarga pilotada del porter el Gualba va ampliar les diferències, 0-3.

A l'últim quart, tot i els intents del Vilanova de tornar a nivellar el marcador, no va ser capaç de desenvolupar el seu joc i va permetre crear moltes ocasions al rival mitjançant llargues sacades del porter. Final: 0-4.

Bon partit que ens va ensenyant la millora i les ganes d'aquests jugadors.