III EDICIÓ DEL MEMORIAL PERE PERICAS

28 de desembre de 2013 BENJAMÍ A

El primer partit del torneig: Vilanova A 1-1 Vilanova B.

Partit d'una part de 25 minuts però aquest partit va durar 15 d’hora. No es poden dir moltes coses d'aquest partit, perquè no va haver-hi en tan pocs minuts molt bon joc de ningú dels dos equips. El benjamí A va tindre més la possessió de pilota.

El segon partit del torneig: Vilanova A 3-0 La llagosta A

Aquest cop el partit va durar una part de 25 min. Un Vilanova amb molt bon joc contra un equip físicament gran, però un Vilanova ben col·locat al camp i amb molt bona pressió va fer que el Vilanova s'en portes els tres punts.

El tercer partit del torneig: Vilanova A 2-2 Argentona A

Partit d'una part de 25 min. Un Vilanova jugant contra un equip tocador físicament grans què la tocava, jugaven al toca i en profunditat, però un Vilanova bastant fort al darrere i amb intensitat i forts al davant amb molta pressió va fer, que el Argentona no toqués la pilota i perdés moltes pilotes clares. El Vilanova anava 2 a 0 al marcador guanyant però de dos errors que vam tindre ens van empatar al final del partit. Molt bon partit per part del Vilanova.

El quart partit del torneig: Vilanova A 0-1 Tordera A

Partit d'una part de 25 min. Un Vilanova ja cansat perquè a part de jugar amb el seu equip van estar jugant tots amb els altres equips perquè eren molt pocs nens. Aixo va fer que el Tordera s’aprofites del cansanci dels nens i s’en portessin els tres punts.

El cinquè partit del torneig: Vilanova A 1-0 San Feliu de codines A

Partit en què un Vilanova va ficar de davanter el porter i un porter de jugador, un partit en què els nens s’ho van passar genial en veure que el seu propi porter jugues de jugador i que un jugador jugues de porter. Un Vilanova tot i així tenint la pilota i sobretot gaudint.

Conclusió: Un torneig en què molt bona organització no va haver-hi, perquè jugadors meus van jugar inclús 9 partits, en què no van tindre ni 30 minuts de descans i aixo va
fer que molts nens no juguessin amb el seu equip del torneig. Però també dir que van gaudir-