PONIENTE 3-3 VILANOVA DEL VALLÈS

Partit disputat a las 9:00 al camp municipal de Poniente.

Un camp super petit, en què un poniente que és el segon de la lliga, en què físicament són bastant grans, però el Vilanova no es va venir a baix en cap moment de lo físicament que eren. Un Poniente que en els dos primers quarts anaven guanyant 3 a 0, en què un Vilanova en els dos primers quarts, que no anàvem a les segones jugades, no anàvem el xoc, i aixo va fer que es fiquessin per davant en els dos primers quarts.

En els últims dos quarts tot va canviar, un Vilanova dominador, en què en 5 minuts vam empatar el marcador. Un ultim quart en què el Vilanova es podria haver ficat per davant del marcador però no va ser possible.

Ara toca pensar en el pròxim rival i seguint treballant! Bon Nadal i Bones festes a tothom!