VILANOVA DEL VALLÈS 2-1 OLIMPIC LA GARRIGA 

Partit molt disputat entre les dos bandes, el Vilanova en el primer quart va sortir molt empanat i no aconseguiem estar comodes dins el terreny de joc, ja que el equip visitant la Garriga estava molt ben situat en el camp i molt tancats darrere el seu camp.

 Per el que va ser en els altres 3 quart finals, oportunitats els dos bandos ja per part del Vilanova com per part del Olimpic la Garriga, ja que vam estar més acertats el Vilanova a cara el GOL. Tot i així la Garriga el 4 classificat ens va ficar las coses xungues durant tot el partit, el Vilanova en moltes ocasions davant del porter no vam saber-les aprofitar i al no saber-les aprofitar doncs passa en qué ells t'arriben en els contraatacs i fan GOL. El Vilanova no va jugar com sempre juga i es el que pasa quan un equip no esta ficat dins del terreny de joc. 

 

Conclusió: La Garriga un molt bon equip ens va plantar cara i va fer que sigues un partit molt igualat i molt disputat, ja qué el Vilanova no va estar ficat en el partit vam superiors a ells i ens vam en dur els 3 punts al nostre camp. Cal recordar que fa falta treballar més i corregir els errors vistos durant els partits de lliga que portem.. SOMI VILANOVA A SEGUIR AIXINS!!!!!!!!!!!!!!

 

Pau Valls