ESCOLA DE FUTBOL VALLES C.E. 0-5 VILANOVA VALLES,C.F.

Partit jugat a les 9:00 en el camp municipal Escola de futbol Valles.

Primer Quart: El Vilanova va dominar el quart, però vam sortir molt empanats i no acabavèm les possibles ocasions que teniem. Al faltar 5 minuts per acabar el quart van arribar els dos gols per el Vilanova, d'obra de Xavier Serrano, que de una bona jugada desde el mitg del camp Jordi Roman li dona en bandeja a Serrano per que fiquès el gol. Segon gol d'obra de Jordi Roman. 0-2 Favor del Vilanova.

Segon Quart: El Vilanova seguía igual que el primer quart, anavèm molt lents en xutar i en tocar la pilota, però vam tindre les nostres oportunitats peró nos las vam saber definir. Al faltar dos minuts per acabar el quart Xavi Torné fa un pase en profunditat a Roger Barba que defineix molt bé davant de porteria. 0-3 Favor del Vilanova

Tercer Quart: El Vilanova va sortir en moltes més ganes, i justament al començar el quart Joel Gonzalez defineix molt bé davant a porteria gràcies a un bon pase de de Jordi Roman que el deixa davant del porter per definir sense ningún problema, però tot i així arribavèm a porteria i costava definir les ocasions davant a porteria. 0-4 Favor del Vilanova

Quart Quart: El Vilanova va seguir igual que en el tercer quart, l'únic que tothom volia marcar el gol i en algunes ocasions el equip local en el contraatac va poder marcar gol. Al faltar poc per acabar el quart una falta frontal del arèa Xavier Serrano va definir cap a porteria que el porter no es va n'hi moure de la bona colocació en que anava cap a porteria. 0-5 Favor del Vilanova

Conclusió: Partit molt igualat en els ultims dos quarts, però tot i així els nanos van ficar actitud i intensitat per aconseguir aquests 3 punts fora de casa!