UNIFICACIÓ MONCADA 3-0 VILANOVA
Resultat final injust.

Tot va començar quan només portàvem 7 minuts de l’encontre i per una jugada fortuïta Marti va arribar més tard a la pilota fent caure a l’atacant dins l’àrea i el col·legiat va assenyalar penal i expulsió.

Tot i començar perdent i amb un jugador menys, com ja fa dies vaig dient aquest infantil a canviat la seva actitud i ambició i així va estar que durant tota la primera part vam tenir 3 o 4 ocasions per revertir el resultat, però finalment va acabar amb 1 a 0 a favor dels local però amb igualtat de jugador ja que un minut abans de finalitzar la primera part un jugador del Montcada va ser expulsat per doble groga.

Un cop a la represa del partit amb una pilota parada de corner i una mala decisió en un 1x1 el Moncada va ampliar la seva avantatge i ja els jugadors no van tenir més forces per contrarestar aquests 2 gols desafortunats.

Finalment direm que, l’infantil ja fa setmanes que esta treballant per canviar aquesta dinàmica i estem segurs que amb treball i dedicació donarà els seus fruits.