C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 2–3 CANOVELLES U.E.

 

Partit que va començar com sempre amb un Vilanova molt ben plantat que juga la pilota molt bé, però té la mala fortuna de sempre i acaba perdent un partit que el resultat més just hagués estat un 5-2, però de les derrotes també s’aprèn i encara que aquesta temporada els resultats no acompanyen els nens estan agafant una confiança de joc molt gran.

 

El partit va començar de cara per l’equip local on en els primers minuts una gran recuperació al mig del camp d’en Marc Fernandez va aprofitar-la per fer una gran passada cap en Martin que sol davant del porter va tirar-la a un costat fent així el 1-0. Quan tothom pensava que el marcador no es mouria a la primera part una falta que s’inventa el col·legiat acaba en un gol esplèndid del Canovelles, impossible de parar pel porter.

 

La segona part va continuar igual, però va canviar una cosa, els nostres nois no tenien la mateixa confiança que tenien al principi i això és va notar, ja que ens costava una mica arribar a porteria. El Canovelles va capgirar el marcador amb un gol típic del futbol de Vic – patada llarga i a córrer-. Pocs minuts després en un atac del Vilanova el col·legiat senyala una falta que estava bastant lluny i que pensàvem que no hi hauria perill, el Canovelles en aquesta acció és va relaxar i un gran llançament d’en Martin molt difícil d’aturar, va parar-la però el rebuig va caure a peus d’en Juan que sense pensar-s’ho va fer l’empat.

 

La tercera part va estar molt igualada i no va haver-hi res destacable, a part del tercer gol del Canovelles que va ser una jugada idèntica a la del segon gol, una patada llarga que recull el davanter i torna a fer un altre gol.

 

L’últim quart va ser el millor a nivell d’atac, el Canovelles no va sortir de l’àrea, el domini de la pilota era nostre i les ocasions venien una darrera l’altre. La mala fortuna continua al nostre costat i un partit que podríem haver guanyat tranquil·lament vam haver de lluitar fins al final però sense premi. El Canovelles va fer el seu partit i xutant 3 vegades va fer 3 gols, nosaltres ens va passar més o menys el mateix que en el partit d’anada, on el vam quedar 2-2 amb molta mala fortuna. En els últims minuts del mateix partit vam tenir la mateixa ocasió que van tenir ells per empatar al seu camp, però a nosaltres no ens va entrar la pilota.

 

El resultat d’aquest partit és molt enganyós, ja que el treball dels nanos va ser esplèndid no van parar en cap moment sempre corrents amunt i avall i lluitant tot tipus de pilotes.

 

Estic molt agraït als nens perquè em van fer gaudir molt, llàstima del resultat, però aquest any és igual això, ja tindran temps de pensar en els resultats.

 

Equip: Andreu, Pablo, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Marc Molist, Xavi i Joan.

 

Aquest cap de setmana vam tenir les baixes d’en Pau i en Manel, baixes que vam notar bastant i que esperem que es recuperin molt aviat.

 

Hem de continuar en aquesta línia. Ànims!

 Arià Puig