OLIMPIC LA GARRIGA C.F.  2-1  C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Seguim amb aquella mala sort de cara a porteria i seguim pagant aquest errors. El partit va ser increïble i molt maco per veure l’espectador, ja que el nivell de lluita i joc va ser molt elevat, llàstima pels nanos que ho donen tot i més, però no tenen el premi de la victòria.

Partit que comença amb varies ocasions per l’equip visitant, la més clara per Xavi que va estavellar la pilota a l’escaire. El primer quart va acabar 0-0 i La Garriga no va crear perill per l’equip visitant. Gracies a una gran actuació d’en Pau i d’en Marc F.

La segona part vam rebre el primer gol en una jugada amb molt mala fortuna, un xut des del mig del camp, l’Andreu no calcula bé el bot de la pilota i passa per sobre del seu cap. 1-0.

L’equip seguia donant la cara però la mala fortuna continua de part nostre, xuts que marxaven per molt poc i altres que el porter se les trobava. Quan semblava que estava més prop l’empat que un altre cosa possible, La Garriga va fer un gran contraatac i amb una pilota similar al xut de Xavi que va anar anteriorment a l’escaire aquest va entrar a dins la porteria significant així el 2-0. Molta mala sort.

La jugada posterior una gran jugada de parets i col·lectiva va acabar amb el gol d’en Juan fent el 2-1. L’ocasió més clara per fer l’empat després de retallar distancies la va tenir en Pablo, que davant el porter va llençar la pilota fora.

Llàstima per la lluita dels nanos i pel gran partit que van fer, i que marxin amb una derrota.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Lluc, Marc Fernandez, Xavi i Joan.

Agrair a en Lluc per donar-nos un cop de mà en aquest partit, ja que no teníem suficients jugadors per jugar. Va ser un gran partit l’estona que va jugar.