Martorelles U.E. 7-4 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt igualat que acaba guanyant el Martorelles amb unes pinzellades de qualitat del seu davanter.

El Martorelles va ser molt superior al Vilanova durant tot el partit, però una gran col·locació de tot l’equip i una bona actuació de l’Andreu va fer que el Martorelles no s’emportés el partit fins l’últim quart.

El primer quart va ser el que vam dominar amb més claredat i en un gran corner llençat pel Xavi i una estupenda rematada d’en Marc Molist va significa el 0-1 que no es mouria en aquest quart. L’equip estava molt compacte i sempre ben col·locat i això va fer sentir-se incòmode al Martorelles.

El segon quart va ser el que ens va fer més mal, al aturar el partit i fer canvis els nens van perdre’s una mica i vam rebre 5 gols en pocs minuts, quan l’equip va tornar a situar-se ja no vam rebre més gols fins el final, però aquests 5 gols van ser molts. El Martorelles en aquest quart va demostrar que era un gran equip i que col·lectivament és dels millors de la lliga.

El tercer quart els nostres nois van millorar una miqueta i van poder fer un gol més fent el 5-2, gol marcat pel Marc Molist, l’equip se’l veia amb més confiança a l’hora de fer-se les passades entre ells, les entrades (que en el segon quart ens havia costat moltes errades el entrar de cop), els xuts a porteria eren més convincents ,etc. es veia que els nens volien millorar aquell resultat amb joc i contra un rival molt bo.

L’últim va ser el més entretingut i més emocionant de tots els quart, ja que, vam estar apunt de fer la remuntada, en una pilota llarga d’en Pablo, la va aprofitar en Martin per fer el 5-3 definint amb molta tranquil·litat a un costat del porter. Minuts després una falta a la meitat de camp, vam intentar fer una jugada d’estratègia, però en un xut directe molt potent d’en Xavi va acabar entrant a la porteria contrari gairebé sense voler, significant així el 5-4. Els nostres nois quan tenien l’esperança de finalitzar la remuntada el Martorelles va fer un gran canvi, que va fer que nosaltres ens descol·loquéssim en el camp i ho aprofites el davanter local per fer 2 gols més per tancar el partit.

Bona actitud d’avant el marcador advers i bon treball defensiu en el primer quart.

L’equip a rebut molts gols, però també n’ha marcat més d’un o dos, que això és bo, ja que moltes jornades fem poquets gols i això farà agafar confiança als nostres nanos.

Equip: Andreu, Pablo, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Marc Molist, Xavi, Joan i Manel.