C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 8-1 BELLAVISTA MILAN

Molt bon partit, al marge del resultat, el joc va ser el que buscàvem des de fa molt de temps, els nois van jugar sense por i jugant la pilota.

El primer quart va ser el millor, ja que els nois van sortir a jugar la pilota, la possessió de la pilota va ser de domini local de principi a fi i creant ocasions de gol. Destacar l’actuació en aquest quart d’en Marc M. i en Marc F. que van fer una gran primera part, on un evitava les pujades del equip visitant i l’altre creant joc per banda esquerre i fent moltes bones passades als altres companys. Aquest quart va acabar 3-0 gols de Marc Molist (x2) i Martin.

El segon quart el joc va ser diferent, perquè els nois estaven un pel més nerviosos, ja que el Bellavista va pressionar una mica més amunt, però que no passava del mig del camp, ja que en Xavi també va estar molt encertat a l’hora de recuperar pilotes i jugar-les , als pocs minuts d’aquest quart, quan els nois van relaxar-se, en una gran jugada per banda d’en Xavi i en Guillem va acabar amb una centrada que va rematar en Manel i un defensa va tocar amb les mans i l’àrbitre va senyalar el punt de penal. En Manel, ja que va provocar-lo va ser l’encarregat de transformar-lo, i així va ser. En aquest quart també va marcar en Pau en una gran rematada de corner i acabant aquest quart 5-0.

El tercer  quart el joc va ser molt maco de veure, el Vilanova jugava la pilota molt bé i on combinava tot l’equip. Destacar en aquest quart l’actuació del porter contrari, que era un de diferent al que va jugar els dos primers quarts i que ens va deixar a tots amb la boca oberta amb les parades que va protagonitzar. Aquest quart va acabar 6-0 amb un gol de Martin.

L’últim quart va ser el millor del porter del Bellavista i on ens va costar una mica més atacar, ja que l’equip visitant va plantar-se molt bé a darrere i evitava que el Vilanova jugues la pilota amb comoditat. En l’única errada defensiva el Bellavista va poder retallar distancies, però el joc del Vilanova va ser molt millora i va tenir el premi de la victòria. En Joan acabaria de rematar el partit fent 2 gols més.

Gran partit, que fa sentir-se orgullós d’entrenar aquests nanos que cada dia juguen millor.

Equip: Andreu, Pau, Marc Molist, Manel, Xavi, Martin, Joan, Guillem i Marc Fernandez.

En aquest partit no va poder jugar en Pablo que estava malalt, aprofitant aquest pont espero que es recuperi bé i la següent setmana a tope!

Moltes felicitats per aquest gran partit i a continuar treballant! ;) Bon pont per a tothom!!