C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 7-1 C. AT. VALLÈS

 

Bon partit on ja tocava que ens afavorís una miqueta la sort, ja que últimament ens havia deixat una mica abandonats. Molt bon partit col·lectivament i individualment on vam poder veure com mica en mica els nens assimilen tot el que hem treballat en els entrenaments.

 

El partit va posar-se molt a favor nostre quan en el minut 1 Juan va fer el primer gol, en una molt bona jugada de tot l’equip i que va finalitzar molt bé el dorsal nº 11 del Vilanova. El joc dels nostres nanos era molt bo, a darrera sense complicacions i fent la sortida de pilota per bandes, al mig del camp en Xavi distribuïa el joc com volia i en Martin a dalt lluitant totes les pilotes per fer un gol que aconseguiria pocs minuts després de marcar el primer l’equip local. El marcador al final de la primera part era de 2-0.

 

El partit estava dominat per l’equip local, però una gran jugada del seu millor jugador per banda esquerra va acabar fent el 2-1, en un gran xut des de la frontal de l’àrea que va entrar fregant el pal, fent inútil l’estirada del nostre porter, l’Andreu. El partit semblava que en aquest punt s’igualaria, però el nostre domini de la pilota va ser el mateix i cada vegada jugàvem més bé. Abans d’acabar la segona part una gran jugada per banda dreta d’en Guillem on va combinar de manera perfecta amb en Xavi que va girar la pilota cap a l’altre banda, i entrant amb tot en Marc Molist va fer el 3-1.

 

La tercera part va ser la millor a nivell de joc i de gols. En Martin va acabar fent el seu hat-trick  fent dos gols molt similars, passada entre lateral i central d’en Xavi i en Martin davant del porter i sense posar-se nerviós envia la pilota a un costat, per fer inútil l’estirada del porter visitant. El resultat ja era de 5-1 i ens vam poder permetre que en Pablo, que estava fent un gran partit en defensa,  pugues pujar una mica per banda, ja que tots els jugadors volen aportar en atac el seu granet de sorra, i en una d’aquestes pujades va fer una centrada a l’àrea precisa i molt bona, perquè en Marc Molist marques un dels millors gols del partit, ja que , va empalmar la pilota amb l’exterior de la bota enviant-la a l’escaire.

 

En el marcador podíem veure qui va dominar el partit, i ens vam relaxar una mica, ja que el nivell de joc era molt bo i el marcador era molt a favor nostre. Aquest nivell de relaxació va fer que el At. Vallès tingues una ocasió molt clara per retallar distancies, però el pal va posar-se en el camí d’aquest gol. A causa d’aquest pal vam tornar a activar-nos i pocs minuts després vam tenir una ocasió clara per tornar a fer un altre gol, però en aquest cas en Martin va estavellar la pilota al travesser. L’At. Vallès no volia que en el marcador hi hagués tanta diferencia i en una altre jugada del nº 10 d’ells, que va ser el millor sense cap dubte, va tornar a estavellar la pilota al pal. Finalment quan ja tothom pensava que el marcador seria de 6-1, una centrada a l’àrea d’en Xavi, que va deixar sols a en Juan i en Guillem, en Juan va empenya la pilota cap al fons de la xarxa, si no marcava ell, en Guillem estava amb la canya preparada per fer el 7-1.

 

Partit on podem estar molt contents! No pel resultat sinó pel joc i la lluita dels nostres nens!

 

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Marc Molist, Xavi i Joan.

 

Hem de continuar amb aquesta línia. Ànims!

 Arià Puig