VILANOVA 8-0 LLIÇÀ D’AMUNT

 

Plàcid partit que hem pogut viure al camp del Vilanova, un partit el qual no hem patit i hem buscat el màxim de gols possibles. Novament els jugadors van sortir del vestuari amb la mentalitat de guanyar el partit, era un partit contra un equip dels de la part baixa de la taula i no ens podíem confiar, han sortit a totes i la primera part hem marcat el primer gol de Roger després d’un refús d’un xut d’Hugo. La pilota en tot el partit estava en camp contrari, ells buscaven contraatacs i xuts des de la llunyania sense cap perill, tots els contraatacs resolts amb solvència per una gran defensa, millorant el dia a dia els moviments d’arreplegament i el seu posicionament, on Carlos pressionava i Hugo tallava amb solvència, gran treball dels dos.

 

En la porteria, Lluís sempre en la frontal per tallar passades en profunditat a les tres primeres parts i Raül a la última han blocat, jugat i han donat confiança a totes les pilotes que els hi ha arribat. A la segona part hem marcat el segon i tercer gol, de jugades individuals.

 

En la tercera i darrere part arribarien els demés gols. He de puntualitzar que la majoria de gols han estat de jugades individuals, cosa que no m’agrada’t gens, és normal que tots es volguessin sumar a la festa de gols, però sempre s’ha de fer des de el toc i el joc en equip, fet que remarcarem aquesta setmana.

 

Gols: Hugo(1), Rafa(1), Roger(2), Jan(3), Aleix(1)

 Dani Sabaté