CALDES 1-4 VILANOVA

 

Exemplificant victòria vilanovina, un dels millors partits que han fet els nens en el temps que portem junts, un partit de desgast físic, treball i actitud. Un partit el qual va començar amb una primera part on el rival es col·locava en dos files de 3 sense cap davanter, buscant els contraatacs en tot moment. La possessió des del començament del partit ha estat nostre i quasi tot el temps en camp contrari. En la primera part no hem tingut grans ocasions, una de Hugo i una altre de Rafa, ambdós han sortit fora.

 

 En la segona part hem sortit més agressius encara, amb un gran treball per bandes, efectuat per Jan i Roger. Amb una qualitat exuberant per desfer-se dels contrincants per arribar a la banda de fons i passar la pilota algun company per poder rematar, tot i que aquestes no trobaven rematador. El Caldes com he dit anteriorment, buscant contraatacs, han estat tots dissolts per una gran defensa de Carlos i Hugo i amb unes grans ajudes d’Aleix incorporant-se com a tercer central. Cal dir que avui hem vist uns defenses amb més valentia que mai jugant pilotes des del darrere, sempre obrint a bandes, donant confiança als centrecampistes perquè en els fores de banda juguessin amb els defenses per sortir sempre amb pilota controlada.

 

 Al primer gol arriba després d’una diagonal d’Aleix des de la banda que amb la puntera creua la pilota per batre el porter.

 

Ja pel que fa la tercera part, només començar, Roger fa una gran jugada per la banda esquerre desfent-se fins de tres defenses per fer una passada de mort amb la sort que li toca sota el braç del porter i entra dins la xarxa. La tònica seguia sent la mateixa molt ofensius i en un contraatac contrari provoquen un córner el qual un rebuig de la defensa va a la frontal d’àrea i un jugador del Caldes fa un gran gol en el qual Lluís no podia fer absolutament  res. Un Lluís que durant tot el partit ha estat molt atent a les sortides per tallar pilotes i jugant sempre les pilotes que li arribaven a les mans. Un partit exemplar amb aquell joc del porter que no valorem des de fora del camp.

 

 Seguidament amb una gran jugada d’Hugo del qual es desfà de tres defenses amb un gran control de pilota aconsegueix batre al porter, en la quarta part, quan més ho necessitàvem, per tenir més tranquil·litat. Ja amb el partit trencat després del tercer gol, Aleix novament fa el quart i últim gol.

 

M’agradaria destacar tot allò que em millorat i em fet bé en aquesta merescudíssima victòria i tan treballada, que han estat molts fets a nombrar. Primerament el gran desgast físic de tots el migcampistes baixant amb les ajudes tan les bandes com el migcampista, els davanters fent les pressions adequades per recuperar la pilota el més ràpid possible, les jugades de córner practicades amb els nois durant a l’entreno que per la gran defensa contrària no han acabat de sortir, la valentia de la defensa de jugar totes les pilotes amb control i valentia i sobretot el seu gran posicionament en contraatacs fent replegament i una menció especial a Rafa que tot i ser un davanter centre pur, ha sortit a la última part de defensa fent un treball magnífic.

 Gran partit Vilanova, seguirem celebrant tots els partits amb victòria si aquest és el treball i l’actitud que hi posem, estem en el bon camí.

Dani Sabaté