• principal
  • vina
 
 

Aleví D

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0 – 12 C.F. LLIÇA D’AVALL

  

Va ser un partit igualat tot i que resultat mostra una gran desigualtat. L’equip va lluitar molt i va disposar d’ocasions molt clares. En el descans el Vilanova només perdia de 2 gols, però el Lliça va marcar molt ràpid al principi del tercer quart, cosa que va fer que el Vilanova es desconcentres.

 

Cal destacar la bona actitud del equip, que com el partit passat, no es van donar per vençuts i van continuar lluitant fins el final del partit.

  Enric Medina i Aleix Medina

 

UNIFICACIÓN C.F. STA. PERPETUA 14 - 2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Tot i que sobti el resultat de l’enfrontament per la seva gran desigualtat, dins el camp es va veure un partit bastant igualat, molt lluitat i amb moltes ocasions per ambdós equips, en el que el Vilanova es va desmoralitzar i desconcentrar en el tercer quart, on va encaixar la majoria dels gols, però van seguir lluitant fins el final i com a premi van aconseguir un segon gol que va alegrar molt als jugadors.

 La desigualtat en el marcador només ens mostra qui va saber aprofitar millor les ocasions de que va disposar.

 La notes positives del partit van ser la bona actitud dels jugadors, ja que no es van donar mai per vençuts i van intentar aconseguir el gol fins el final, cosa que van aconseguir per dues vegades després de 5 jornades sense marcar un gol.

Aleix Medina

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS  1 – 7  OLÍMPIC LA GARRIGA

  

Encara que el resultat de l’enfrontament mostri una gran desigualtat, dins el camp es va veure un partit bastant igualat, molt lluitat i amb moltes ocasions per ambdós equips, un partit què no es va decidir fins l’últim quart.

  

La desigualtat en el marcador només ens mostra qui va saber aprofitar millor les ocasions de què va disposar.

  

La notes positives del partit van ser la bona actitud dels jugadors, ja que no es van donar mai per vençuts i van intentar aconseguir el gol fins el final; i la més que evident progressió de l’equip, perquè cada partit encaixa menys gols i crea més ocasions de perill al llarg del partit.

 

 

Aleix Medina

Patrocinadors

Promocions

Col·laboradors

ajuntament

Visites

Avui 1043

Ahir 123

Semanal 1166

Mensual 3128

Total 1139565

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Canal RSS