Prebenjamí A

Aquest dissabte passat 9 ‘d’abril el Prebenjamí A del nostre club es va proclamar matemáticamente i a falta de 3 jornades pel final campiò de lliga 2010-2011. Va ser al camp del Mollet UE. Amb una victoria per 2 a 4.

Els nostres jugadors van sortir al camp molt mentalitzats i disposats a assolir el campionat en la primera oportunitat que tenien de fer-ho. Així al primer quart ja es van avançar al marcador amb gols de Jordi Roman el primer amb una gran assistencia de Marc i de Marc el segon per tancar aquest primer quart amb un 0-2 a favor.

 El segon quart va ser molt dispotat el Mollet va sortir molt fort i va aconseguir reduir distancies posan el 1-2 al marcador i axí vam arribar a la mitja part.

El tercer quart tambè va ser molt dispotat amb ocasions a les 2 porteries. El nostre porter Sergio va estar molt encertat i amb una gran jugada del nostre equip l’Antonio va marcar el 1-3 que tornava a donar una mica de tranquilitat per finalitzar aquest quart i encarar l’últim.

Tot estava ben encarrilat però a l’ultim quart el Mollet va tornar a sortir molt fort i va aprofitar uns petits desajustos en el nostre equip per posar el 2-3 al marcador i donarli una mica de emoción al partit. Però els nostres jugadors tornan a demostrar la gran temporada que han fet (nomes han perdut 1 partit) no es van posar gens nerviosos i no van perdre la cara al partit i axí amb una gran jugada personal el Jordi Roman va marcar el definitiu 2-4.

 El partit va continuar però el marcador ja no es va moure mes, l’arbit va pitar el final del partit i l’esclat d’alegria dels nostres jugadors es va deixar anar per tot el camp. 

Ho heu aconseguit , moltes felicitats Campions!!!

 

Jugadors: Sergio, Xavi, Albert, Jan, Pau Vives, Javier, Marc, Jordi Garrido, Antonio, Pau Wrona, Joel, Jordi Roman y Jofra. 

Entrenadors: Martí y Jordi.

 

VILANOVA DEL VALLÈS 2-3 MOIA.

 

Dissabte al matí, dia 22 de gener de 2011, el PreBenjamí “A” va jugar el seu corresponent partit de cap de setmana al Camp Municipal de Futbol de Vilanova del Vallès.

Malauradament, després d’aconseguir dotze victòries i un sol empat, l’equip dissabte passat va punxar contra el Moià, arribant a dia d’avui la primera derrota de la temporada en partit oficial (de lliga).

L’equip en termes generals va jugar força bé, tot i que es podria haver jugat una miqueta millor, però s’ha de dir que varem tenir mala sort, ja que es van estavellar tres pilotes al pal, varem tenir moltes més ocasions que l’equip contrari igual que més possessió i domini de pilota durant tot el partit (potser a la primer part hi ha algun dubte, però a la segona cap ni un) i claredat de joc.

L’equip del Moià en només tres arribades a portaria va marcar tres gols; el segon tot just minut després d’aconseguir l’empat a 1 per un penal clar i innecessari per part del jugador Antonio. El tercer gol va ser una badada i error defensiu de tot l’equip per falta de concentració, atenció i motivació per part dels jugadors (potser no de tots). Els gols del nostre equip els van marcar, ja a la segona part, en Joel (concretament al tercer quart) i en Javier, ja a l’últim quart, després d’un refús incorrecte del contrari en el llançament d’un corner a favor, aprofitant-se de que la pilota passava per allà (gol d’oportunista, però alhora de murri).

Els entrenadors a pesar de la derrota no estem disgustats del tot, ja que es podria haver guanyat amb una mica de sort, però també creiem que aquesta derrota anirà bé per tots, perquè ni jugadors ni monitors estàvem acostumats a viure una experiència de derrota aquesta temporada. Tot i així, creiem que d’aquesta situació els nostres jugadors valoraran que tot no està fet en un partit, que aquests s’han de jugar al camp per guanyar-los i no abans i que no sempre es podrà guanyar, sigui pel motiu que sigui.

Per acabar, ens agradaria felicitar a l’adversari per la seva victòria, animar els nostres jugadors a continuar endavant i no desanimar-se i a voler seguir millorant i aprenent dels seus modestos entrenadors, però que fan les coses amb molta il·lusió, a més d’agrair la presència del pares setmana darrere setmana recolzant en tot moment a l’equip. Gràcies a tot el col·lectiu!!! 

P.D. Els dos entrenadors volem agrair i recordar la feina feta durant anys al C.F Vilanova del Vallès per part d’en Pere Pericas (que malauradament el 23 de desembre de 2010 per culpa d’una dura malaltia ens va deixar), del que va ser el nostre entrenador, company i amic al club. 

Jordi Rabassa

Martí Doménech

 Entrenadors de l’equip

 

- Equip: PreBenjamí “A”

- Partit: Polinyà vs Vilanova del Vallès

- Resultat: 0-3

 

Dissabte al matí, dia 6 de novembre de 2010, l’equip prebenjamí “A” de Vilanova del Vallès composat pels jugadors: Sergio Queipo, Xavi Torné, Albert Salazar, Joel Gonzàlez, Marc Paredes, Pau Wrona, Pau Vives, Javier Fuentes, Antonio Garrido, Jofre Vila, Jordi Roman, Jordi Garrido i Jan Arenas, i entrenats per Jordi Rabassa i Martí Doménech, van vèncer a l’equip del Polinyà en el seu camp per 0 a 3 amb gols de: Xavi, Javi i Antonio, amb un partit bastant bo i complert de tots els jugadors. Però pels entrenadors, el més important no és qui hagi marcat els gols, sinó que hagin jugat bé i en equip com bons companys, amics i futbolistes, hagin fet un bon partit (i sempre que sigui possible intentar guanyar) i on els valors de passar-s’ho bé, ajudar-se mútuament, esforçar-se, col·laborar, posar ganes i motivació, entre d’altres hagin estat presents en el partit. Però, no volem que aquests valors, només, estiguin presents en aquest partit, sinó durant tots els partits de la temporada i entrenaments.

 

Jordi Rabassa

Martí Doménech

 Entrenadors de l’equip