ALEVÍ A 2-1 MERCANTIL
Victoria de prestigi i cop de puny a la taula de l'aleví A contra un equip que venia escombrant a tot el que se li posava devant.
Segurament un dels partits mes tactics i mes ben executats que hem vist d'aquest equip. Esperant a mig camp per dificultar la bonísima sortida de pilota del rival, i amb possessions molt llargues per matar el ritme del partit amb l'objectiu de crear la desesperació del rival i que cometessin errors. Millor no podria haver sortit, els nens estaven impecables en la basculació i contundents quan tocava ser-ho per evitar que el Mercantil filtres pilotes als davanters.
Tal com haviem previst, al tercer quart el Mercantil començava a precipitar-se amb la pilota i aixó obria un ventall d'ocasions pel Vilanova que començava a arribar amb perill a porteria. I d'un contraatac perfectament llençat per Marc, arribaria el primer gol del partit a peus de Xavi, que feia envalentonar encara mes a l'equip.
Ja a l'últim quart i amb el rival a la desesperada, una centrada acabava rebotant a un defensa i es convertiria en el 2-0. Pero a 5 minuts del final, l'arbitre xiulava un penal mes que dubtós, que seria el 2-1.
Segona posició a la classificació, i amb un altre rival directe per aquest cap de setmana com es el Vilassar de Mar.

 

Albert