C.F. VILANOVA del VALLÈS      4    -   0    SARRIÀ  C.P.

 

Últim partit de lliga a on havíem de guanyar i esperar.
El partit el va resoldre molt bé el VILANOVA amb un joc ràpid i vistós i al minut 12 per mediació de l'Òscar ja ens posaven per davant el marcador al minut 36 el POL marcava el 2-0 i al descans.
En tornar més bon futbol i ja amb els nervis refredats varem marca al minut 55 i el 63 dos gols del mateix autor l'Òscar que estat el màxim golejador del nostre grup amb jugades ben trenades i de diferents maneres de jugar, lamentar la lesió de l'ALEIX que va fer un bon partit i no el va poder acabar.
Després del final i constatar que el nostre rival pel segon lloc també va guanyar el seu partit ens quedem a 3 punts del que era el nostre objectiu al començar la temporada. Ara lamentarem els partits perduts per jugades ximples i no ser prou guanyadors en els partits.
Només ens queda felicitar al LLISSA de VALL C.F. per la bona feina feta i donar-les anergies per l'eliminatòria a on es jugaren pujar de categoria. Enhorabona als seus jugadors i entrenadors.
També l'enhorabona al CALDES DE MONTBUI que a estat el Campió amb 88 punts.
Nosaltres u intentarem la temporada vinent.

Hem guanyat 21 partits, 6 empats i 7 derrotes. 74 gols marcats i 43 rebuts total 69 punts guanyats. L'Òscar amb 33 gols (0,9706 per partit) a estat el màxim golejador de la categoria. Una temporada a on no es complert l'objectiu marcat al principi.

Fins a la temporada vinent.

DOS COLORS UN SENTIMENT.
Santi