C.F. VILANOVA del VALLES   4   -  2   SANTA EULALIA DE RONÇANA C.E

En general molt bon partit del VILANOVA a la primera meitat del partit .
En el minut 5, 1-0 gol de VARGAS a la sortida d'un corner en un bon remat de cap. 2-0 minut 11 gol de KIRIAN al rematar una bona jugada, 3-0 minut 14 gol d'OSCAR a bona jugada d'equip, fins al final de la primera part van aguantar el resultat tot i pogué fer algun gol més.
A la represa el VILANOVA es va pensar que estava llest el partit i no varen jugar amb la mateixa intensitat que la primera, això va portar un susto perquè el STA. EULALIA al minut 54 fa el 3-1 va seguir la mateixa tònica i el minut 80 es fan el 3-2 en una falta molt ven tirada. El VILANOVA treu el geni i al següent minut 81 l,ASIER fa el definitiu 4-2 amb una molt bona jugada.
El que he dit sempre quant volem i ens lo creiem som imparables, però quelcom passa que som irregulars.
Queden 5 jornades i hem de donar un cop de força i intentar guanyar els màxims de punts per si ens queden possibilitats per aconseguir l'objectiu.