VILANOVA FEMENI 5 – 3 BELLAVISTA

Primer quart molt fluix, amb moltes pèrdues de pilota, toquem bastant la pilota, la possessió sobretot la teníem nosaltres.

Va començar el segon quart, una jugada tonta per nosaltres ens van marcar el 0 a 1, després una bona triangulació de tres tocs vam aconseguir l'empat per mediació de la Carla,

Seguíem atacant, però no hi havia manera de fer gols, ells en una contra ens van ficar el 1 a 2, a falta de 5 minuts per acabar el segon quart una pasada llarga ho va aprofitar Rafa per ficar el 2 a 2

Abans de començar el tercer quart varem tindre una petita xerrada i els vaig comentari que no m'agradava com ho estaven fent i que podrien fer-ho millor, van agafar ràpidament el missatge

I vam començar el tercer quart jugant des del darrere i tenint moltes ocasions, abans d'acabar el tercer quart per mediació de rafa en una jugada de  falta vam aconseguir el 3 a 2.

Comencem l'últim quart i una bona jugada va fer que ari fiqués en gol era el 4 a 2, a falta de 10 minuts una jugada per la banda dreta amb una bona passada a centre per a que Júlia amb un bon xut fiqués el 5 a 2.

A part d'aquests gols vam poder haver ficat uns altres mes, ja que ari va tenir una ocasió i la pilota va sortir prop del pal, després ells a falta de 5 minuts ens van ficar el 5 a 3.

En resum bon partit al final, a poc a poc les noies s'estan consolidant.

Tots vam sortir contents, i fins i tot els pares de l'altre equip em van dir que nosaltres estàvem treballant bé ja que les noies treien la pilota amb criteri.