VILAMAJOR 4-5 ALEVÍ B

Partidàs del Vilanova que aconseguia una victoria agònica al camp d'un rival que no havia perdut cap partit.

Un inici trepidant dels nostres amb un joc espectacular feien pre veure un partit emocionant, pero no va ser fins al segon quart l'arribada del primer gol. Tot i això, els locals amb dos jugades aillades donaven la volta al marcador.

Al tercer quart els nois estaven una mica despistats i el Vilamajor mantenia la avantatge al marcador. Però un últim quart espectacular del Vilanova, que des del primer moment va matxacar la porteria rival, transformava el 3-2 en un 3-5. Va ser aleshores quan van tirar d'orgull i futbol per mantenir l’aventatge els últims 10 minuts.

Una de les ultimes jugades, a la sortida d'un còrner retallaven distàncies al marcador però no va ser suficient per treure’ns els 3 punts, més que merescuts.

Vull destacar la unió que van demostrar els nens en cada moment, i el sacrifici que van fer l'un per l'altre va ser clau per endur-nos la victoria.