INFANTIL B 1-3 BADALONA C.F.

Un Vilanova que va de menys a més acaba plantant cara a un equip que l'any vinent competirà en categoria cadet i físicament eran molt superiors, però l'equip va passar l'examen amb molt bona nota al marge del resultat.

Els primers minuts l'equip no va trobar la forma de contra-restar el nivell físic dels visitants i en pocs minuts el resultat era de 0-2, però després de rebre el segon va haver un canvi de xip general i tot va començar a funcionar a la perfecció.

La segona part va ser completament diferent al que va poder veures a la primera, tot l'equip estava més junt i dificultava que els visitants arribessin amb més claredat a la porteria local. Les ocasions dels locals van començar a arribar i després d'un bon contraatac va arribar el penal provocat pel Quim, que en un acte de bon company va cedir-li el penal a en Guillem que era el seu últim partit aquesta temporada i aquest va transformar-lo.

Hi ha gent que pot pensar que pel resultat l'equip no va treballar bé, però va estar al nivell i va donar mostres que pot fer algo molt important l'any vinent a la primera categoria d'Infantils.

Equip: Andreu, Fernandez, Fontanals, Dani, Lluis, Pablo, Roger, Guillem, Manel, Oriol, Martin, Quim i Aleix.

Arià Puig i Gerard Rabassa