PARETS 0-6 INFANTIL B

Partit disputat Dissabte al municipal de Parets, on vam veure un equip amb dos cares molt diferents, una bona i l'altra no tant bona.

Sempre parlem de la intensitat que caracteritza a aquest equip, però davant de rivals amb poca fa que el nostre equip no treballi al nivell esperat, en definitiva que la primera part va ser bastant fluixa. Encara i així es van veure tres gols, novament tornem a marcar de corner, gol fet pel Fontanals. Més tard marcaria en Guillem i per acabar la primera part l'Aleix Barba.

La segona part va canviar bastant i el joc era completament diferent més profund per bandes i combinant molt millor. L'equip va donar una imatge bastant diferent a la de la primera part. Acabarien de rematar el partit en Quim amb un doblet i en Pablo.

Donar les gracies als Alevins que van participar al partit, Lluc i Dani.

Ja queden poques jornades per finalitzar la temporada, però són per pendre-las amb la màxima exigència possible, per millorar i donar un pas endavant.

Equip: Pol, Fontanals, Lluis, Fernandez, Balboa, Roger, Oriol, Teixi, Quim, Albert, Aleix, Lluc, Dani, German, Pablo i Manel.

Arià Puig i Gerard Rabassa