BELLAVISTA 2-6 JUVENIL A

Primer partit amb tota la plantilla disponible i primer  bon partit d’aquesta temporada. En un camp ample i amb un rival que deixava jugar, per fi hem pogut veure un partit força complert, amb bones circulacions, moltes oportunitats i grans gols. Queda per millorar la pressió defensiva ja que  no podem rebre dos gols en un partit totalment dominat.

Al primer quart d’hora ja dominàvem per 0-2 però un gol de penal per part del Bellavista va fer pensar que es podria complicar. Bona reacció i en 10 minuts vàrem tornar a marcar per marxar al vestidor amb un clar 1-3.

La segona part va continuar igual. Un altre gol nostre i un altre errada defensiva que va suposar el 2-4. A partir d’aquí control total, bones jugades i dos gols espectaculars per tancar el partit.

Felicitar a tot l’equip pel treball realitzar i a continuar creixent com a equip.