CADET B  2-2 C.F. LES FRANQUESES

Partit marcat per la gran igualtat entre els equips, per un parell d'expulsions i la falta de punteria de l'equip local, que es podria haver endut el partit si hagués estat més encertat.

Primera part molt igualada que acaba amb un marcador de 0-0, poc joc de pilota molt travat per la gran agressivitat de l'equip visitant, que només volia parar el partit i que no hi hagués continuïtat en el joc. Lamentable l'actitud de l'equip de Corro, propiciat per la mala actitud que tenia l'entrenador.

La segona part va ser molt més moguda i van arribar els gols, primer Les Franqueses després d'un penal que només va veure l'àrbitre del partit. Uns minuts més tard en Josep Gabarró empatava el partit després d'una falta directe, que el porter va poder fer més la veritat. La alegria de l'empat va durar molt poc, perquè una jugada o dos després l'equip visitant va tornar-se a avançar-se en el marcador després d'una serie d'errors en defensa.

L'equip va bolcar-se a l'atac, ocasió rere ocasió anaven passant el minuts i quan quedaven 15 minuts en Xavi Anglada va poder connectar un cop de cap que anava al fons de la xarxa, donant molta esperança a tots els locals, però les següents jugades amb molt mala fortuna no van acabar acariciant la xarxa novament.

L'equip visitant després de continuar amb el seu joc, catalogat per part meva com a garri, va acabar amb dos expulsats.

Bon treball, però segueix costant molt fer un gol, hem de millorar aquesta faceta.

Gracies als reforços d'aquest cap de setmana.

Equip: Manu, David, Raúl, Nil, Gonzalo, Pablo, Vila, Kilian, Heribert, Xavi, Oriol, Gabarró, Carlos i Xavi Pineda.