CADET B  7-0 PEÑA BARC. GUALBA

Partit amb molt poca intensitat a la primera part, on l’equip local va tenir molts problemes per crear ocasions de gol, però a la segona part va treballar millor i va endur-se un partit on l’equip contrari no va donar molta feina al nostre equip.

Primera part molt dolenta, molt lenta sense ritme i on abusàvem de conduccions llargues, pilotes en profunditat i joc sense sentit. En alguna pilota d’aquestes van arribar un parell de gols, però ells també van tenir un parell d’ocasions ben defensades per l’equip local.

La segona part va canviar per complert, el migcamp va funcionar a un gran nivell i poc a poc van aconseguir el control de pilota total i a conseqüència d’aquest fet, l’equip va crear moltes més ocasions de gol, aconseguint el 7-0 final.

Equip: Alvar, Xavi, Cao, Heribert, Carlos, Kilian, Gonzalo, Oriol, Josep, Arnau, Guillem, Arcos, Raúl i Pablo.