SANT FELIU DE CODINES 5­-0 FEMENÍ ALEVÍ

El partit d'aquesta setmana ha sigut un partit bastant bo per part de l’equip inclús perdent, les nenes van jugar bastant be defensant cada acció i tenint oportunitats de poder empatar el partit o fins i tot guanyar-lo,però l’equip no ha sabut aprofitar-les .

Tot i les oportunitats els partit ha sigut bastant difícil per les nenes, ja que ens enfrontàvem a un rival molt fort que va 5 classificat i l’equip físicament estava tocat i amb baixes.

A la primera part les sensacions de l'equip han sigut bones, ja que em aconseguit tenir oportunitats clares de gol que han posat nerviós al rival i em acabat la primer part dominant el partit. A la segona part l'equip va decaure una mica a l’hora de defensar . Durant aquesta segona part l’equip va encaixar la majoria de gols del partit però les nenes mica en mica es van anar motivant i van seguir lluitant i guanyant cada pilota . Vam marxar al descans amb un marcador en contra d'uns 3 gola a zero però les nenes seguien amb ganes de poder fer un gol . Però l'equip contrari va començar a realitzar canvis de més de tres jugadores per canvi gracies a la gran plantilla que presenten , amb la qual cosa van guanyar rapidesa , frescor i eficàcia. Vam acabar perdent per 5 gols a zero però l'equip setmana a setmana va millorant i ho seguirà fent per tal d'aconseguir la victòria que tant es mereixen les nenes!!

 

 

Ainoa Moreno i Aroa Garcia