INFANTIL B 0-0 UNIF.STA.PERPETUA

Partit molt igualat que a la segona part es podria haver decantat per qualsevol de ambdós equips, però les ocasions més clares les va tenir l’equip local.

El primer temps va començar una mica travat, ja que estrenàvem formació de joc nova i els jugadors amb una setmana no tenien tots els mecanismes assolits, però a mida que passava el temps l’equip millorava el seu joc. Els visitants no feien ocasions de perill, però el Vilanova tampoc aconseguia inquietar la porteria rival.

El segon temps va ser molt millor els nanos van sortir amb una altre actitud i després de repassar un parell d’errades que estaven cometent les ocasions de gol van començar a caure com xurros, l’equip visitant no arribava a porteria i la defensa estava molt còmode.

Al final del partit va ser quan es va apretar la cosa i els nervis estaven a flor de pell, un parell de ocasions per part dels locals que salven el porter i l’altre un defensor sota pals, que podrien haver significat els tres punts, però també es van poder perdre després d’un desajust de la defensa que va salvar en dos temps el nostre porter.

En general gran partit, primera part fluixa “d’adaptació” podríem dir, però la segona part va millorar molt i sembla que el nou sistema podrà aportar coses noves i millors al anterior.

Queden tres partits de lliga i els tres els hem de lluitar igual que la segona part!

Som-hi Vilanova!

Equip: Sergio, Pau Vives, Cuenca, Albert, Raul, Arnau, Roman, Marcel, Antonio, Joel, Moreno, Velert, Xavi, Garrido, Navarro i Joan.

 

Jose Maria Arrufat i Arià Puig