Imprimir
Categoría: Aleví D
Visto: 1791

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 2-5 Pª BLAUGRANA SANT CELONI

L'equip va tardar en entrar al partit pagant-ho amb una derrota que no reflexa el treball i l'esforç dels nanos.

El primer quart l'equip estava sense intensitat i sense idees, a causa d'això va rebre dos gols que podríem haver evitat, només amb la intensitat dels partits anteriors, però com no va ser el cas, va passar el que va passar, dos regals que paguem.

El segon quart no va canviar i la intensitat va ser tant pobre que l'equip visitant va aprofitar-ho per augmentar la seva distancia en el marcador respecte l'equip local. Nosaltres vam reaccionar intermitentment, és a dir, que al primer gol vam reaccionar ràpid i en German va poder empatar, però baixàvem el ritme enseguida igual que el segon gol d'en Ruben, gol de murri picant la pilota molt suau per sota les cames del porter.

El tercer quart i l'últim van ser de domini nostres vam tornar a treure la casta i la intensitat que volem veure cada partit, vam aconseguir no encaixar i combinar en algunes jugades de forma molt maca, però no vam aconseguir transformar cap ocasió.

El partit va acabar amb el resultat de 2-5, però podria haver estat tranquil·lament un resultat de 4-4, ja que l'equip visitant va fer mèrits també com per marxar cap a Sant Celoni amb les mans buides.

Aquesta derrota ens va bé per veure que si no estem amb la intensitat que toca, qualsevol equip (sense faltar el respecte a ningú) qualsevol equip ens pot guanyar.