Imprimir
Categoría: Aleví D
Visto: 1830

C.F VILANOVA DEL VALLÈS 2-2 C.E. SANTA EULÀLIA

Partit molt igualat al inici, però que va acabar amb un domini esclafador de l'equip local, que no va tenir gens de sort als últims minuts de cara a porteria, amb una mica més de fortuna l'equip ves aconseguit una victòria que se'ls resisteix setmana a setmana.

Aquest cap de setmana vam tenir un munt de baixes i a causa d'això vam necessitar l'ajuda d'un parell de jugadors del Aleví C, Guillem Teixidó i Pablo Eiriz, i tres jugadors del Benjamí A, Ethan Sanchez, Rafa Cayuela i Dani Ruiz. Donar les gracies per haver vingut a donar un cop de mà.

Els nanos ho van notar bastant, ja que eren cinc jugadors que habitualment juguen junts amb 5 jugadors que no havien jugat gairebé mai amb els altres. Els primers minuts ho van notar molt, ja que no estaven fins i va costar molt que connectessin entre ells correctament, però com tots tenen els mateixos mecanismes ofensius i defensius va ajudar molt a que finalment trobessin el punt als companys.

El primer quart l'equip marxava per darrere al marcador, però no per mèrits del contrari, sinó per una errada puntual nostre. El segon quart va millorar molt i després d'una recuperació a la frontal de l'àrea en Guillem va fer l'empat i pocs minuts després una falta a la frontal de l'àrea executada pel German van aconseguir capgirar el marcador.

El tercer quart començava amb el Vilanova amb una avantatge mínima que tenia de cuidar i acabar de rematar, però no va poder i als pocs minuts el Santa Eulàlia va aconseguir empatar el partit. Dos gols amb tres ocasions clares de gol, però inevitables pel porter.

L'últim quart l'equip va sortir a guanyar el partit, amb només un defensa va crear moltes ocasions de gol, però sense fortuna. Els minuts anaven passant i les ocasions anaven caient una darrere l'altre, però sense fortuna.

Resultat final de 2-2, molt content per haver aconseguit puntuar després de molts partits sense aconseguir-ho, però cabrejat al mateix temps, perquè aquest partit un altre dia amb una mica més de fortuna podria haver quedat tranquil·lament 6-2, però ens hem de quedar amb la lluita de tots els jugadors i destacar que estaven jugant tres Benjamins que encara i ser més petits que la resta van aportar molt.

Seguirem treballant setmana a setmana per aconseguir millorar els petits detalls que anem veient durant tots aquests partits i el pròxim partit intentarem afinar una mica més la punteria.

Donar les gracies novament a tots els que van venir a donar un cop de mà i donar la enhorabona a tots els jugadors perquè van fer un bon partit.

Equip: Miguel, Cristian, German, Ruben, Albert, Guillem, Pablo, Ethan, Dani i Rafa.