Imprimir
Categoría: Aleví D
Visto: 1989

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-6 C.F. AMETLLA DEL VALLÈS

Partit molt igualat al inici contra un rival directe de la “nostre” lliga i que s’escapa per falta de punteria i per desmoralització general als últims minuts.

El partit va començar molt de cara per l’equip local ja que en pocs minuts ja guanyaven i van tenir un parell de ocasions més per poder augmentar la distància en el marcador. Abans d’acabar el primer quart l’equip visitant va aprofitar una falta a la frontal per empatar el partit.

El segon quart per falta d’intensitat l’equip visitant va posar-se per davant del marcador, en una jugada on els defensors haurien d’haver tallat la jugada al mig camp, però no va ser així i el marcador va convertir-se en 1-2. Pocs minuts després una jugada igual va acabar amb el mateix desenllaç que l’anterior gol, 1-3.

A partir d’aquell moment l’equip ho va donar tot en atac i anaven creant moltes ocasions clares de gol, però sense fortuna. Van poder efectuar tres corners consecutius i l’equip contrari no va poder defensar l’estratègia, però estaven de pega de cara a porteria i no van poder transformar cap ocasió de gol.

L’equip va fer un gran treball ofensiu, es van poder veure jugades col·lectives molt bones i que demostren que l’equip esta amb més confiança que altres partits, però defensivament van estar un pel fluixos.

Seguirem treballant per millorar els resultats de la primera volta, de moment no ho hem aconseguit, però segur que ho aconseguirem!

Donar les gracies al Eric per fer el sacrifici d’anar a jugar de porter (és jugador) amb l’Aleví B i també a l’Alejandro Cuenca que va venir a donar un cop de mà.

Equip: Miguel, Ander, Cuenca, German, Gerard, Cristian, Rubèn i Albert.